Termeni si Conditii

Despre site

Site-ul https://www.alexsma1.ro este proprietatea Asociatiei Familia SMA. Acest site a fost dezvoltat in vederea informarii si strângerii de fonduri pentru cauzele Asociatiei.

Termenii şi condiţiile descriu modul de utilizare al site-ului alexsma1.ro, cum este acesta util pentru donatori şi ce solicităm cu respect celor care il utilizează.

Aceasta pagina poate fi actualizata permanent.

Donatii online

Donaţiile primite prin intermediul acestui site şi al serviciilor conexe se fac în sistem de plată on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi care a încheiat un contract în acest sens cu organizaţia parteneră. Plăţile sunt securizate, conform protocoalelor internaţionale de securitate şi confidenţialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăţi. Termenii şi condiţiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăţilor se regăsesc pe respectivul site. Asociația Familia SMA nu îşi asumă responsabilitatea pentru tranzacţiile efectuate prin procesatorul de plată al organizaţiilor partenere. Donaţiile fac obiectul unui contract separat încheiat între organizaţii şi procesatorul de plată.

Utilizarea donatiilor

Asociația Familia SMA utilizeaza donatiile obtinute prin intermediul acestui site ca parte din Campania Micutul luptator Alex pentru strangerea a 2.1 milioane de dolari necesari achizitionarii Zolgensma.

După efecturarea unei donaţii, orice cerere de rambursarea ei, va fi adresată Asociatiei Familia SMA la adresa de mail familiasma.ong@gmail.com.

Folosirea cartii de debit/credit fara permisiune

Când o donaţie este făcută prin site-ul alexsma1.ro şi serviciile conexe, aceasta generează o tranzacţie pe cardul dumneavoastră care este finală şi nedisputabilă, în afară situaţie în care este demonstrată folosirea fără acord a unei cărţi de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În acest caz, în care a fost folosită fără autorizare cartea dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă aceasta a fost furată sau pierdută, trebuie să notificaţi banca dumneavoastră emitentă şi să urmaţi procedura acesteia pentru acest scenariu.

Incalcarea termenilor si conditiilor

În cazul în care dumnevoastră încălcaţi oricare din termeni şi condiţiile din prezentul document, Asociația Familia SMA îşi rezervă dreptul de a suspenda temporar sau permanent, fără nici o notificare prealabilă, accesul dumneavoastră la unul sau la toate modulele asociate cu platforma acestui site şi serviciile conexe.

Renuntarea la servicii

Puteţi în orice moment să renunţaţi la a folosi site-ul nostru ca modalitate de donare. Aceşti termeni şi condiţiile aferente vor continua să se aplice pentru toate utilizările platformei anterioare renunțării la servicii.

Legislatia aplicabila si reglementari

Accesul utilizatorilor şi folosirea de către aceştia site-ului alexsma1.ro şi a serviciilor conexe sunt guvernate de legislaţia română în vigoare.

Orice plângere sau litigiu determinate sau legate de utilizarea/funcţionarea acestei platforme, a conţinutului său a materialelor prezentate vor fi guvernate de asemenea de legislaţia română în vigoare şi supuse spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente de pe teritoriul României, în cazul în care rezolvarea acestora nu este posibilă pe cale amiabilă.

Prin acordul său pentru Termenii și condițiile de mai sus, donatorul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din accesarea site-ului alexsma1.ro

Contact

Pentru orice informaţie legată de funcţionarea site-ului şi a serviciilor conexe, precum şi pentru orice sesizări, reclamaţii, solicitări pe care le puteţi avea în legătură cu aceasta, ne puteţi contacta la adresa de email familiasma.ong@gmail.com.

top