Implica-te!

Alte modalitati de a ajuta!

Cum il poti ajuta pe micutul luptator Alex

Pe langa donatii, exista si alte modalitati in care fiecare dintre noi poate fi alaturi de Alex si il poate ajuta sa castige lupta pentru viata:

Grupul de Facebook

Intra pe grupul Eroii lui Alexandru – SMA1, unde poti vinde, licita sau participa la tombole, toate fondurile obtinute mergand catre Alexandru.

Formularul 230

Completeaza Formularul 230 pentru Alexandru si astfel directionezi 3,5% din impozitul pe venit pentru cazul sau. Daca esti salariat, pensionar (cu pensie impozabila), obtii venituri din chirii sau alte activitati pentru care platesti impozit pe venit, il poti ajuta pe Alex sa primeasca tratamentul de care are nevoie completand Formularul 230 de la ANAF. Acesta poate fi descarcat de aici.

Roaga si prietenii sau colegii sa ti se alature. Impreuna reusim sa ii oferim lui Alex o a doua sansa la viata!

Directioneaza 20% din impozitul pe profit/venit al firmei

Directioneaza 20% din impozitul pe profit al firmei catre asociatia Familia SMA. Aceasta sponsorizare nu reprezinta niciun cost suplimentar pentru compania ta. Nedirectionati, acesti bani merg toti (inclusiv acest procent de 20%) catre stat.

Contractul de sponsorizare poate fi descarcat de aici

Pentru detalii, te rugam sa trimiti un email la: familiasma.ong@gmail.com.

Distribuie

Fa cunoscuta povestea micutului luptator Alex: distribuie pe Facebook sau Instagram, scrie prietenilor, vorbeste despre cazul lui. Trimite mesaje la influenceri si persoane publice, care sa dea share campaniei.

Devino voluntar

Daca ai putin timp in care vrei sa faci un mare bine, alatura-te eroilor si ingerilor lui Alex devenind voluntar pe grupurile de Facebook care il sustin. Poti ajuta cu tombolele si licitatiile, gasi sponsori sau organiza targuri si alte evenimente. Fie ca ai cate o jumatate de ora in fiecare zi, cateva ore sau poate o zi de oferit la un moment dat, orice ajutor este extrem de important pentru Alex. Daca vrei sa devii voluntar, scrie un email la familiasma.ong@gmail.com sau lasa un mesaj pe Facebook adminilor de pe grup. Te asteptam in marea familie a eroilor si ingerilor lui Alexandru!

top